Dorostenecká 1. liga dospěla do semifinále

18.03.2013 19:23

V 1. KLD jsou nyní na pořadu semifinálové zápasy. O uplynulém víkendu se hrálo jedno semifinále A v Dobřanech na kuželně CB za účasti těchto týmů: TJ Jiskra Hazlov B, TJ Baník Stříbro, SK Kosmonosy, TJ Jiskra Hazlov B, TJ Sparta Kutná Hora, SKK Hořice, SKK Jičín A, SKK Náchod A, TJ Centropen Dačice A, KK Lokomotiva Tábor.

Druhé semifinále B se hrálo na osmidráhové kuželně v Olomouci. Do tohoto semifinále postoupily tyto týmy: TJ Slovan Kamenice n. Lužnicí, TJ Centropen Dačice B, TJ Valašské Meziříčí B, TJ Kelč, TJ Horní Benešov, TJ Valašské Meziříčí A, KK CAMO Slavičín, KC Zlín A, TJ Zbrojovka Vsetín, TJ Sokol Luhačovice.

Dostupné jsou zatím výsledky z Dobřan (z Olomouce se nepodařil zápis odeslat) a některé výkony jsou opravdu vysoké. Nejlepšího výsledku v Dobřanech dosáhl karlovarský Láďa Urban (583), který v této sezóně hostuje v dorostu v Hazlově. Tento výkon nakonec pomohl k druhému místu. 1. místo v turnaji získalo družstvo Jičína, třetí místo obsadila Jiskra Hazlov B.

24. 3. se hrají druhé semifinálové zápasy. Skupina A se sejde na kuželně v Pelhřimově, skupina B na šestidráze ve Vracově.

Zpět

Vyhledávání

© SK Škoda VS Plzeň 2009